REFERENCIÁK

“Az előadói tréning fenomenális. Intenzív 3x4 órás tréning után már éreztem a fejlődést. Zsuzsa sokat készült a találkozókra és rengeteget segítettek a célzott gyakorlatok. A konstruktív javaslatoknak és a pozitív megerősítésnek köszönhetően magabiztosabb és élvezhetőbb előadást tartottam. Köszönöm a segítséget!”

Takács Mihály, ügyvezető, futar.hu Logisztikai Kft.

Aurapro

“Zsuzsa fantasztikus tréninget tartott 15 fős mérnöki csapatunknak. A tréningen szerzett tudást már másnaptól át tudtuk ültetni a mindennapi gyakorlati munkánkba. A fejlődés mind a belső mind a partnerek felé történő kommunikációba megmutatkozik. Csak ajánlani tudom minden olyan cégnek, akiknek fontos a munkavállalóik készségfejlesztése.”

Gaál Zoltán, cégvezető, Aurapro Kft.

“Én már azt hittem, hogy mindent tudok a kommunikációról, hiszen pedagógusként több évig tanítottam, és marketing igazgatóként közel 20 éve tartok marketing és marketing-pszichológia előadásokat. Zsuzsa felajánlotta, hogy meghallgat, és ha van mit fejleszteni, szívesen foglalkozik velem. Mondanom sem kell, hogy ott ragadtam Zsuzsánál, 1 éve járok hozzá havi rendszerességgel.

Szívből ajánlom mindenkinek, aki a kommunikációját fejleszteni, csiszolni szeretné, hiszen Zsuzsa egy igazi, profi kommunikátor, követendő példakép és nem utolsó sorban kiváló oktató is!"

Filótás Zsuzsanna, kereskedelmi és marketing igazgató, GIGI Magyarország

“Látványos előrehaladás a nyilvános beszédek minőségében, testre szabott gyakorlatok, remek arány az éles gyakorlat és a fejlődést segítő gyakorlatias tanulás között.”

Krausz Zoltán, vállalatirányítási szakember, V4 Solutions Kft.

“Nekünk fontos volt, hogy ne hiányozzunk egy teljes napot a helyünkről, így Zsuzsa két fél napra bontotta a tréningünket. Teljesen kimozdított minket a kommunikációs komfortzónánkból, rendesen megizzadtunk, de a képzés minden perce megérte a fáradtságot.

Gyakoroltunk légzéstechnikát, artikulációt, hangsúlyozást, hangmagasságot, stílus- és sebességváltást, illetve kaptuk egy csomó gyakorlatot, amivel a soron következő szereplésünk előtt is be tudunk majd melegíteni. Olyan személyre szabott, életszerű feladatokat kaptunk, amik a pozícióinkból adódtak.

Bátran merem ajánlani a lehetőséget bárkinek, nálunk nagyon jó hangulatban telt, végig ütemterv szerint haladtunk, nem volt se késés, se csúszás.
Zsuzsa egy ötcsillagos tréner.”

Kaputa Zoli, marketing igazgató, Eurokomax Kft.

LeVaAr 2017

“Egy rövid, de annál hatékonyabb tréningen vehettünk részt Zsuzsánál. Szép, igényes, feszültségtől és kliséktől mentes volt a környezet és a hangulat is. A lényegre, a megoldandó problémákra fókuszálva dolgoztunk. Öröm volt Zsuzsával szituációkat eljátszani, hiszen ezek rávilágítottak bizonyos problémákra és tükröt tartottak számunkra. Rendkívül hasznosnak gondoljuk a beszéddel, kiejtéssel, hangokkal, hanglejtéssel, hangsúlyozással kapcsolatos feladatokat. Köszönjük a lehetőséget!”

LeVaAr 2017 Kft.

Hernyák Birtok

Kizárólag az előadói technikámat szerettem volna csiszolni a képzéssel, de ennél jóval többet kaptam. Önbizalmat és magabiztosságot. Nyilvános szerepléseim előtt a mai napig előveszem az otthonra kapott anyagokat és gyakorlok, hogy mindazt, amit elsajátítottam, ne felejtsem el. Köszönöm!

Hernyák Laci – tulajdonos, Hernyák Birtok

„Azt már a jelentkezéskor is sejtettük, hogy Zsuzsa maximálisan profi, felkészült és korrekt lesz az tréning során és kifogástalan szakmaisággal készíti fel a kollégákat. Ebből a szempontból kicsit sem kellett csalódnunk. Azt ugyanakkor nem vártuk, hogy ilyen végtelen kedvességgel, tapintattal és érzékenységgel fordult mindannyiunkhoz. Lankadatlan türelme és biztató figyelme hatására a legfélénkebb és legbizonytalanabb kollégák is nagyon gyorsan feloldódtak, így a tréning nem csak nagyon hasznos, de nagyon élvezetes is volt.”

Tüske Zsuzsanna, tulajdonos, J&J Center Kft.

Kapcsolat: trening@demcsakzsuzsa.hu